Христос воскрес!

Вітання Ігоря Лисова з Великоднем!

ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!

У ці благословенні дні щиро всіх вітаю зі святом світлого Христового Воскресіння!

Ця подія принесла людству довгоочікувану радість перемоги Сина Божого над гріхом і смертю, поселивши спокій у серцях, живлячи душі всім благим та укріплюючи нашу віру. Та ми тільки тоді зможемо уповні відчути всю важливість та радість нинішнього свята, якщо всією глибиною власного серця приймемо ту любов, яку Спаситель приніс від Небесного Отця в світ. А це, передусім, значить слідувати золотому правилу – ставитись до людей саме так, як ми б хотіли, щоби вони ставились до нас. Тільки за таких умов духовна весна розквітне в душі кожного з нас.

Сьогодні кожен українець повинен усвідомити себе членом єдиної та неподільної сім’ї, сім’ї народу України. Саме через людську гордість та амбіції в нашій Батьківщині довгі місяці тривають ті жахливі події, що змушують наші серця стискатись від болю. В такі моменти слід особливо пильно за собою стежити, пам’ятати про справи милосердя та взаємного порозуміння, бо лише через людяність й толерантність можемо усвідомити, що благодать Воскресіння Христового непідробно торкнулась наших сердець.

Зичу всім гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів. Нехай Божа милість та благословіння оросять наше життя, а мир, любов та злагода запанують у наших оселях.

ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!!!